COMBO Lash & Browlift

Lash & Browlift - revolutionerande behandlingar

Lashlift är ett riktigt genombrott i lashliftindustrin!

Ingredienserna är framtagna och utvecklade i Sverige och har genomgått all relevant forskning innan produkten färdigställts.

Den unika formulan för ”Triple regeneration”-komplexet säkerställer återuppbyggnad genom mikropartiklar som tränger in i hårets inre, där vidhäftning sker med keratinfibrer, och fungerar som ett fyllnadsmaterial. Det innebär att vi förbättrar hårets skick flera gånger genom att ge näring på djupet. Den molekylära formulan tillåter produkten att tränga sig in i follikulära zonen och stanna kvar där i flera månader: dessutom blir ögonfransarna tjockare på grund av keratinocyter inuti håret.

Den innehåller unika peptider (en innovation inom kosmetologins värld) som inte bara återställer hår och förbättrar utvecklingen av folliklarna, utan också stärker hårroten samt stimulerar tillväxten.

Alla ingredienser som kan påverka håret negativt har tagits bort och de innehåller endast de “grönaste” komponenterna i världen. Det finns inga dofter eller luktneutraliserande medel, dessutom har natriumbromat uteslutits då det är förbjudet i Europa.

Denna nya produkt och dess innehåll väcker intresse hos alla mästare, men vad skiljer Lash Vitae från resten?

Lash Vitae innehåller aminosyror, som är som ett byggmaterial för ögonfransar. Dessa aminosyror är skapade artificiellt, men de sugs in perfekt i våra naturliga ögonfransar! Våra fransar liknar en kabel – de är fyllda med ”rör” som innehåller miljontals fler rör, som i sin tur innehåller aminosyra som kan liknas vid ”spiralfjädrar”. Om det finns skador på dessa “spiralfjädrar” blir de sköra och går sönder,  för att de ska repareras behövs ett byggmaterial som fyller ut och svetsar samman skadan. Produkten tränger in i alla små skador och tomrum i hårstrået och revitaliserar. Men hur är det med Botox egentligen? Botox är som en tillfällig lösning, som fyller på tomma utrymmen, ger näring, men tyvärr sköljs det bort efter ett tag. Dess funktion är att ge näring, återfukta, öka flexibiliteten och skydda håret från skadliga yttre faktorer.

Den största fördelen med denna behandling är att komplexet penetrerar follikelområdet, stannar där i nästan två månader och stimulerar bildandet av aminosyror, som är nödvändigt för hårstrukturen. Till skillnad från andra produkter tillåter Lash Vitae att syntesen kan ske naturligt, ögonfransarna blir lite tjockare, tätare och starkare efter varje behandling. Allt är naturligt, men slutresultatet är uppenbart! Fransarna stärks och byggs upp inifrån, inte enbart på ytan.

Ingredienserna har en långvarig effekt vars syfte är vackert böjda ögonfransar, stärkta och vitaliserade från insidan.

_____________________

Browlift är en trend inom ögonbrynsformning.

Makeupartister och andra inom skönhetsindustrin har på Instagram börjat använda olika produkter som ögonbrynsgels, olika vax och tvålar för att lyfta ögonbrynshåren och hålla dem på plats. Estetiker och ögonbrynsspecialister kom snabbt fram till en behandling som bibehåller denna ögonbrynslook under lång tid genom att inte bara ge effekten av stylade hårstrån, utan också genom att släta ut och färga, vilket skapar en perfekt look. Med browlift kan du erbjuda  perfekt stylade, jämna ögonbryn med effekt upp till 6 veckor. Browlift är en utmärkt lösning för dig som har svårstylade ögonbryn med oregerlig eller ojämn hårväxt. Behandlingen är också väldigt praktiskt eftersom resultatet varar relativt länge.

Laminering av ögonbryn eller Browlift med Vitae Brow

Vitae Brow lamination lotion öppnar hårets kutikula och bryta ner disulfidbindningar inuti strået.

Vitae Brow Fixing Lotion används för att bilda nya disulfidbindningar, för att fixera dem i en ny position och fånga hårets nya riktning.

Vitae Brow Sculpting gel är avsedd för att släta ut hårets kutikula, återfukta och skulptera ögonbrynet. Ger näring till håret, mättar och återfuktar samt förbättra stråets skick maximalt efter den kemiska behandlingen.

Forma dina ögonbryn med Vitae Brow och njut av det perfekta resultatet!

GRUNDKURS - Lash & Browlift, Pris: 14000 kr

Efter avslutad kurs utfärdas ett ACKREDITERAT INTERNATIONELLT certifikat på engelska. Kurserna är avsedda för nybörjare och avancerade utövare som vill lära sig hur man korrekt utför lashlift och browlift. Generöst startkit ingår i utbildningen och som elev hos Vitae Beauty får du alltid elevrabatt när du handlar i vår webshop. Behörighet: Inga krav på förkunskaper.

Under kursens gång får du bland annat kunskap om:

 • Hygien.
 • Förberedelser av arbetsplatsen.
 • Tillväxtcykel för fransar- och bryn.
 • Skillnaden mellan kemisk permanent och laminering.
 • Ingredienser.
 • pH-värde.
 • Val av rätt produkter och tillvägagångssätt.
 • Två tekniker för browlift.
 • Kontraindikationer.
 • Eftervårdande behandling.
 • Allergiska reaktioner.
 • Vanliga misstag.
 • Hur du kan åtgärda ett oönskat resultat.
 • Vad du ska tänka på vid fotografering av ditt arbete.
 • Marknadsföring.

Lash Vitae produkter för lashlift & browlift.

 • Svenskt varumärke
 • Användarvänlighet och innovativa ingredienser ökar kvaliteten på arbetet.
 • Patenterad molekylformula som tränger in i follikelzonen för långvarig effekt.
 • Bekväm förpackning som förlänger hållbarheten på produkterna.
 • Ögonfransarnas fyllighet ökar upp till 30%!
 • European high-end varumärke med genomtänkta, skonsamma ingredienser, dessutom fria från formaldehyd och parabener.
 • Alla produkter är allergivänliga.

OBS: Anmälan är bindande, betalning sker före kursdatum. Vid avbokning erbjuds nytt datum, pengarna återbetalas ej. Möjlighet till avbetalning.

MASTER CLASS - Lash & Browlift, Pris: 7000 kr

Har du gått en tidigare lash&browlift utbildning men känner att du vill förstå mer och utvecklas?

Vill du ta din kunskap inom lash&browlift till en ny nivå, få mer kunskap, se ny teknik och kanske prova andra produkter?

Då är det dags att överväga att gå en master class och ta chansen att bli en expert inom lash&browlift!

Vi arbetar med teknik, tips och råd samt svar på dina frågor inom behandlingen. Vi delar med oss av problemlösningar och du får dom kunskaper du behöver för att ta din karriär inom lash&browlift till ny nivå.

Anmäl dig till vår master class och låt oss hjälpa dig att bli en mästare på att skapa vackra fransar och fint formade ögonbryn!

Efter kursen utfärdas ett ACKREDITERAT INTERNATIONELLT certifikat på engelska.

Den här kursen är ENDAST för avancerade fransstylister.

Mini produktkit ingår i utbildningen (du kan fortsätta arbeta med de märke du vill efter utb).

Du har alltid elevpris rabatt på produkterna.

OBS: Bokningen är bindande , betalning sker före utbildning. Vid avbokning erbjuds nytt datum pengarna återbetalas ej. Avbetalnings möjligheter finns.

Intresseanmälan till utbildning

Har du frågor eller är intresserad av någon utbildning, fyll i intresseanmälan här så kontaktas du inom 24h.

Varukorg
EUR Euro
SEK Svenska kronor